Sivut

maanantai 30. joulukuuta 2013

Hengailua kaupungissa

Hellurei!
Tänään tein semmoisen päätöksen, että vietän koko päivän (Panfussa olo aikani siis) vain Kaupungissa hengailen. Menin siis sinne.
 Ja siis tossa on kuvakin. :) 
Sitten huomasin siellä pandan joka lauleli Erinin Toiset Mimmit-biisiä. Menin sanomaan sille, että se on hyvä biisi ;) Pandan nimi oli siili41 (kutsun häntä tässä nyt lyhyenpänä siiliksi). Ystävystyimme siilin kanssa ja hän pyysi minut hänen majaansa.
Hänellä oli kyllä super hieno maja. Tuo jätti joulukuusi oli minun suosikkini.
Siilin majassa me sitten laulelimme kaikkia hyviä biisejä esim. Robinia. Meillä oli kivaa.
Tässä on meistä hauska kuvakin kun vilkuttelemme. :)

Myöhemmin menin takaisin Kaupunkiin. Samassa ympärilleni alkoi kerääntyä kaikkia tuttujani. Oli siinä Pikkujoujou33, Sarppa15 sekä CHIRAH. Niiden kanssa sitten jäin juttelemaan, mutta jäi vähän jutun kesken, kun yllättäen lähdin tänne bloggailemaan.

Tänään myös huomasin, että pystyn laittamaan kaikki Panfun hymiöt!
Aika jännäää.. o.o

Eilen minulle tuli Panfussa päivän bannit. Olin juuri aikeissa tehdä yhtä videota, mutta en sitten pystynyt, koska bannit :( MUTTA! Onhan minulla toinen tyyppi ;) Ja tässä muistutuksena kaikille, että joskus olen sillä pandalle jos olen saanut bannit Lollilla. Sen tyypin nimi on Lihussa. Eli siis aloin sen tyypin kanssa ottaa siihen videoon niitä kuvia. Videon kuvissa esiintyy siis Lihussa ;) Tänään editoin videon ja päätin laittaa sen tänne. Joten tässä on siis "luomukseni" :)

 Hehe! Muistan joskus kun olin kotona veljeni kanssa ja lauloin Sing Starilla tuota biisiä, veljeni tuli ilmoittamaan näin: "Ei rakkaudessa ja sodassa oo sääntöjä!" Repesin ihan totaalisesti :D Mutta mitä tykkäsitte videosta? :) Kommentoikaa kommentteihin.

Olette varmaan huomanneet, että blogini on hiukan uudistunut. Blogini nimi on nykyään Panfuilua Lollipop_mixin Tapaan. Mutta osoite säilyi samana ja sehän on lollinpanfublogi.blogspot.fi
Mitä tykkäätte uudesta nimestä? Tai mitä muita uudistuksia odotatte? Vai onko teillä kenties uudistus idiksiä? Kommentteihin voi laitella :) Minä sitten vastailen ja mietiskelen... xD 

Kohta on muuten Uusi Vuosi! :D Jos en huomennna pääse bloggailemaan, niin toivotan jo nyt :)

Hyvää Uutta Vuotta!
Lollipop_mix

  

5 kommenttia:

Moikka!
Kiva kun kirjoitat kommenttia, mutta muistathan, ettet käytä rumaa kieltä!