Sivut

perjantai 6. joulukuuta 2013

Suomen itsenäisyyspäivä

Hei taas!
Tänään on Suomen itsenäisyyspäivä. Kaikkialla liehuvat sinivalkoiset liput. Ihanaa katseltavaa. Panfussakin oli hiukan juhlahumua.


Tänään minulle tuli kauhea mieli ostaa bolly. Lähdin siis Kaupungissa olevaan Lemmikkikauppaan. Heti kun astuin sisään näin ihanat suloiset bollyt! Voikun ne ovat niin söpöjä! Tekisi mieli ostaa niistä jokainen! Ne on niin söpöjä! <3 Mutta oli pakko valita vain yksi. Avasin siis bollykuvaston ja aloin katsella bollyja ja niiden tietoja. Sitten tulikin vaikea valinta. Pinkki vai sininen bolly? Sitten keksin oivan ratkaisun. Kun nyt on itsenäisyyspäivä, niin ostan tietenkin sinisen bollyn! Tässä on sinisen bollyn tiedot:
Kivaa kun bollyni tykkää leikkiä ja on aina hyväntuulinen. :) Seuraavaksi piti miettiä bollylleni nimi. Arvasin, että se on poika. Mustat, vihreät ja siniset bollyt ovat poikia (omasta mielestäni). Pinkit ja punaiset taas tyttöjä.(omasta mielestäni)
Mutta niin. Se nimi. Aloin miettiä ja sitten katsoin seinällä olevaan kalenteriin (siis ihan tavalliseen kalenteriin ei joulukalenteriin). Siinä näkyi, että 6. päivä. Nimppareita juhlii Niilo, Niko ja Niklas. Päätin, että joku niistä olisi hyvä nimi. Hetken mietittyäni päädyin siihen, että bollyni nimeksi tulee Niilo
Seuraavaksi piti ostaa vähän tarvikkeita. Ostin Niilolle bolly-trampoliinin, sängyn sekä kiipeilytelineen. Kyllä Niilo varmaan pitää niistä. Kaikkien joulutavaroideni seassa on aina tilaa Niilolle. Tein sille oman pienen nurkkauksen, jossa se voi sitten nukkua ja leikkiä. Ylhäällä kuva. 

Seuraavaksi päätin lähteä Niilon kanssa kävelylle. Lähdimme ensin Kaupunkiin. Siellä oli aivan hirveän täyttä! Kaupunki oli täynnä pandoja! Niilo hyppäsi syliini. Häntä taisi hiukan pelottaa semmoinen pandamäärä. Lähdimme siis etsimään rauhallisempaa paikkaa. Vein Niilon Viidakkoon. Siellä oli rauhallisempaa. Nyt Niilon lempipaikka taitaa olla Viidakko. Niilo rakasti sen kukkia ja kasveja. Päästin sen hetkeksi aikaa vapaaksi ja se kirmasi iloisena ympäri Viidakkoa. Se oli suloisen näköistä. Minun piti ihan juosten ottaa Niilo kiinni, että pääsisimme kotiin. Lähdimme Niilon kanssa siis takaisin kotiin. Annoi Niilolle hiukan ruokaa ja seuraavaksi hän simahti sängylleen. Sinne se jäi tuhisemaan, kun lähdin.

Hanki sinäkin oma bolly! Bollyt ovat kivoja! Nyt kun on vielä kulttispäivä, niin voit ostaa bollyn!

Avattaisiko ijoulu_kalenteri? No tietty!

Lollin Panfublogin joulu_kalenterin kuudes luukku:
Etsippä lukku kuudes. ;)
 Ja sitten, katso video! :) 
Petteri Punakuono... Yksi maailman parhaista joululauluista. Kuuluu suosikkeihini. 

Hyvää itsenäisyyspäivää!
Lollipop_mix   
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka!
Kiva kun kirjoitat kommenttia, mutta muistathan, ettet käytä rumaa kieltä!