Sivut

keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Joulupukki Panfussa! o.o

HYVÄÄ JOULUA!
Moikka taas! Tänää on Joulupäivä :3 Jännää. Minä en ainakaan kotona ota vielä joulukoristeita pois, sillä, minusta joulu loppuu vasta Tapaninpäivän jälkeen. Sillä Jouluaattona tontut auttavat Joulupukkia jakamaan lahjoja. Joulupäivänä tontut jäävät tarkkailemaan lapsia, että tykkäsivätkö he lahjoista. Tapaninpäivänä he hakevat piiloistaan tavaransa, joita he ovat tarvinneet lasten tarkkailussa. Myöhään illalla tontut lähtevät takaisin Korvatunturille. :) Hauskasti keksitty vai mitä? :) Itse en usko enää Joulupukkiin, mutta Teille jotka uskovat: älkää vielä ottako niitä joulukoristeita pois ;) Tonttuja saattaa näkyä vielä Tapaninpäivänäkin. 
Eilen oli siis Jouluaatto. Sain paljon lahjoja, vaikka meillä ei käynytkään Joulupukki. Sain esim. Angry Birds-pyyhkeen ja -ystäväkirjan, karkkia (jee), fleecetakin, hanskat, Lego Friends Delfiinisafari-pakkauksen, Littles Pet Shop-pakkauksen, tarroja, Harry Potter: Legenda, kirja Harry Potterin tekijöiltä-kirjan, 20€ lahjakortin, muumimukin (omistan niitä nyt 21 :D) ja sillee.. Siinä ei ole kaikkia :3 Oli niitä enemmänkin mutta en vain jaksa muistaa :)

Tänään kun tulin Panfuun, oli taas siellä vasemmassa alakulmassa kuva. Siinä oli joulukuusi. Minun täytyi lähteä katsomaan Linnan Sisäpihalle ja katsokaa mikä siellä oli!:
 JOULUPUKKI JA PETTERI PUNAKUONO! Ilmielävänä! Joulupukki kiitti minua tonttujen auttamisesta. Hän kertoi, että olin ollut erittäin kiltti tänä vuonna. (jee). Hän halusi itse ripustaa joulukuuseen viimeisen koristeen. Suuren latvatähden. Tässä kuva:
 Lisäksi hän antoi minulle joulukalenteri lahjan! Juuri kun olin eilen voivoitellut: "Voi harmi kun en pääse tänään koneelle! Tänään olisi tullut Panfun joulukalenterin viimeinen luukku!" Mutta Te! Nyt jos haluatte sen, niin menkään tänään, Joulupäivänä, vielä Linnan Sisäpihalle ja saakaa tämä ihana lahja :)
Joulupukki antoi minulle siis lahjan ja niin hän lähti jakamaan lahjoja maailman lapsille. Huomasin, että lahja oli uusi maja. Menin laittamaan sen ja katsokaa:
 WOOOW! IHANA! Menin heti kauppaan ostamaan uusia talvikalusteita majaani ja katsokaa millainen siitä tuli:
 Jee! Tuota pilveä, jääpuikko"köynnöstä" eikä talvista puuta voi ostaa. Olen saanut ne jostain o.O Mutta kaiken muun voi ja nyt majani on ihana <3

Nyt kun tuli niin talvinen olo, niin päätin lähetä hiihtämään. Puin lämpimät vaatteet ylleni ja lähdin.
 Mietin hetken aikaa, että minne menisin hiihtämään. Päädyin Viidakkoon. Hiihdin Viidakkoa ympäri ja ympäri. Se oli hauskaa!
 Lopuksi päätin lähteä Vesiputoukselle katsomaan onko se jäätynyt.
 Ei ollut. Siellä se solisi iloisena, niin kuin aina.

Ja muuten. Blogillani on nyt seitsemän lukijaa ;3 Kiitos kaikki!



Iloista joulun aikaa! 
Toivottaa Lollipop_mix


 

4 kommenttia:

Moikka!
Kiva kun kirjoitat kommenttia, mutta muistathan, ettet käytä rumaa kieltä!