Sivut

perjantai 18. lokakuuta 2013

Kamaria vapautuu! C:

Moips taas pitkästä aikaa!
Heij taas kaikki! Näin se viikonloppu tulla tupsahti tänne minunkin luokseni! Kuinka nopeasti nämä viikot oikein kuluvat? :D 

Tänään viikkotehtävä jatkui. Kamaria keksi keinon miten päästä vapaaksi! Hänkun oli siinä viikon istunut nojatuolissaan jumissa ja mietiskellyt niin kyllä siinä ajassa sitten keksii. Kamarian huoneessa oleva taikapeili voi auttaa meitä. Taikapeili ei ole yleensä kauhean kiltti, joten Kamaria käski hymyilemään...
  ... ja sitten vasta häiritsemään taikapeilin rauhaa. Hymyilin ja kutsuin taikapeiliä. Taikapeilin henki ilmestyi! Se oli aika nyrpeä, koska olin häirinnyt sen rauhaa, mutta kun hän huomasi Kamarian hän tiesi heti mitä pitää tehdä!
o.o
Hän käski hakea vihreän papukaijan sulan. Mutta mistä semmoisen löytäisi? hetken miettittyäni tuli mieleen William Pandabeard ja hänen vihreä papukaijansa Wanhan sataman Merirosvobaarissa. Lähdin heti sinne.

William Pandabeard tahtoi tietenkin auttaa, koska kyseessä oli Kamaria. Hän yritti ottaa Beardyn (hänen papukaijansa (vai mikä sen nimi oli :D)) sulan, mutta Beardy lehahti heti ilmaan eikä hän saanut siitä sulkaa irti. William Pandabeard ehdotti, että hakisin suklaakeksin ja sitten hän voisi houketella Beardyn syömään keksiä ja itse repäisemään sulan. Hän kertoi myös, että keksi voisi löytyä Maauimalan Kioskista, jonka omistaa Gonzo. Lähdin heti Gonzon puheille.
Gonzo sanoi, että oli aamulla haukkaissut suklaakeksistä palan ja oli sitten jättänyt lojumaan sen jonnekkin. Gonzon suklaakeksi löytyy Kioskista. Otin kuvan (ihan vahingossa) vasta sen jälkeen kun olin jo klikannut keksistä, mutta tässä on pieni kuva siitä kohdasta mistä löydätte sen.


:D Etsikääpäs tuo Kioskista :D Sitten lähdin takaisin Merirosvobaariin. Syötin Beardylle suklaakeksin ja samalla William vetäisi sulan. Näin sain sulan irti!

 Sain sulan ja lähdin Kamarian luokse. Taikapeilin henki sanoi, että minun täytyy kutittaa puuta viisi kertaa. Kutitin ja katsokaa mitä kävi!

 Puu iroutui ja Kamaria pääsisi tutkimaan taas loitsukirjojaan löytämään vastakirouksen puuta vastaan. Lisäksi sain myös tällaisen välipalkinnon:

 Pelottava puu O.O Mutta silti linnaa ympäröivä puu on vielä jäljellä....


Lisäksi tämän viikon kultapanda lahjaksi sai tämän:

Iuu XC. En tykkää yhtään XC 

Muuta mukavaa:
-kommentteihin jos muistatte William Pandabeardin papukaijan nimen!
-liittykää oikeesti lukijaks ja kommentoikaa!
-suositelkaa blogiani C:
-Enhän kysele liikoja? C;
-Viikonloppu C:

-****Tänään satoi ensilumi! C: ****
-lumi ei jäänyt maahan, koska oli märkää mut kuitenkin C:
 -:D
Mukavaa viikonlopun alkua ja syksyä!
-Lollipop_mix  



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka!
Kiva kun kirjoitat kommenttia, mutta muistathan, ettet käytä rumaa kieltä!