Sivut

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Urheilupäivä

Moi!
Tänään kun kävin taas Panfussa, menin sanomaan Linnaan loitsun. Lintuja oli tullut ihan hirveästi lisää! Mutta sehän on vain hyvä juttu.
Tänään päätin myös pitää urheilupäivän. Panfulla on ihan oma Urheilukenttä ja tänään päätin mennä sinne. Urheilukentällä voi harrastaa jalkapalloa sekä juoksua. Kokeilin tänään molempia ja se oli hauskaa! Mutta ennenkuin voi urheilla, pitäähän olla asiaan kuuluvat vaatteet! Vaihdoin topin ja sortsit ylleni. 
 







Ensin halusin kokeilla jalkapalloa. Menin kentälle ja pääsin siniseen joukkueeseen. Peli aikaa oli kaksi minuuttia. Peli lähtee, kun tuomari viheltää pilliin.
N-Y-T-PIIP! Tuomari puhalsi pilliin ja peli lähti käyntiin. Ensin en tiennyt kumpaan maaliin pitää siniseen joukkueen tehdä maaleja, joten päätin ottaa vasemman puoleisen. Menin tekemään sinne maalin, mutta huomasin, että se olikin se maali, minne orassien piti tehdä maali! Jatkossa pelasin oikeanpuoleiseen maaliin.
 
Pelasin kaksi minuuttia. Peli päättyi 1-2 sinisten voitolle. Oranssien maali tuli, siitä kun en tiennyt kumpaan maaliin pitää tehdä maali. Pelasin ihan yksin koko pelin! Mutta hauskaa minulla oli. 





Seuraavaksi halusin kokeilla juoksua!
Juoksua voi kokeilla siten, että klikkaa ajanottajasta ja sitten juoksee niin nopeasti kuin pääsee juoksuradan ympäri ja sitten vielä lopuksi klikkaa ajanottajaa. Ajakseni tuli 10 sekuntia! Aika hyvin.
Urheilukentällä oli kyllä kivaa! Harmi ettei siellä usein ole paljoakaan porukkaa pelamassa jalkapalloa tai verryttelemässä super sprinttiä varten. 
Panfussa voi myös harrastaa muutakin urheilua. Esimerkiksi Urheiluhallissa voi  vähintään kahden muun pandan kanssa pelata peliä nimeltä Hot Boom! Maauimalassa ja Järvellä voi harrastaa uintia. Autoradalla taasen voi huristella kilpa-autoilla ympäri rataa! Siihen edellyttää se, että pitää olla kultajäsen. Panfussa voi myös urheilla siten, että vain kävelee ympäri Panfua ja ottaa vaikka pokopetsin tai bollyn mukaan kävelylle. Kävelylle voi lähteä myös hyvän kaverin kanssa! Kylläpä Panfussa on paljon erilaisia liikuntajuttuja. Toivottavasti sinäkin löytäisit oman lajisi!
Urheillullista sunnuntaita!
Lollipop_mix

5 kommenttia:

  1. PÖÖ VALTSU67 se tässä kommaa mahtava blogi aivan täydellinen! voisitkohan tehä musta blogauksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän mä voisin. Sopiiko vaikka ensiviikolla tai seuraavaksi kun nähdään ja minulla on aikaa? :3

      Poista
  2. OKEI! käy mulle käykö ens viikonloppun

    VastaaPoista
  3. Voitko tehdä musta blogauksen joskus? T. Sandy005

    VastaaPoista

Moikka!
Kiva kun kirjoitat kommenttia, mutta muistathan, ettet käytä rumaa kieltä!