Sivut

lauantai 16. marraskuuta 2013

Pukeudutaan etanoiksi!

Moi!
Tänään viikkotehtävä jatkui.
Eli siis Linnan Sisäpihalla on suurtakin suurempi linnunpelätin, mutta kun astuin Linnan Sisäpihalle..

  Evron oli siellä taas! Hän osoitti sauvallaan kohti linnunpelättiä ja siitä suihkusi punainen valo. Linnunpelättimen reunat muutuivat punaisiksi! Nyt kun sitä klikkasi muutui etanaksi! Kamaria pyysi minut luokseen Torniin. Kapusin portaat ylös Terassille ja sieltä Kamarian Torniin. Kamaria oli huomannut saman jutun. Mutta! Kamaria oli taas keksinyt suunnitelman. Kun viimeksi olimme naakkoja, niin pukeutuisimme etanoiksi! Linnunpelätinhän ei tajua muuttaa meitä, jos meille on etana-asut yllä. Lähdin heti Lilin puheille.
Lili luuli taas tätä joksikin läpäksi, kun pyysin häneltä etana-asua. Mutta, että hän saisi tehtyä etana-asun, minun tarvitsi hankkia hänelle suuri simpukka! Lili kertoi, että Panfussa on jokin salainen portti, mitä kautta pääsee...jonnekkin. Tämä tehtävä oli ollut jo joskus aikasemminkin joten muistin minne mennä. Lili kehotti minua laittamaan sukelluspuvun päälle. Vaihoin sen salaman nopeasti Lilin pukukopissa.
(Hehe! :D Näytänpä hassulta :D) En kerro tässä, että missä se paikka on, mutta etsikää tälläinen paikka jostain päin Panfua:
(Tuo en sitten ole minä!) Hyppäsin oitin teleporttiin ja katsokaapa tätä!:
Pääsin aivan upeaan merimaailmaan! Siellä ei kuulunut mitään ääniä. Oli tosi hiljaista... Ekaksi se simpukka ei ollut tuolla, mutta kun menin tokan kerran, se oli siellä. Sain siis simpukan ja kiirehdin Lilin luo.
Lili alkoi heti puuhastella etana-asun parissa. Hetken kuluttua minulla oli jo etana-asu ylläni. :) Ja kun menin linnunpelättimen luo ja klikkasin, en muuttunut etanaksi! Puku siis on hieno ja myös toimii! :) 


Mukavaa viikonloppua!
Lollipop_mix
 Klikkaa tästä, niin pääset Panfuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka!
Kiva kun kirjoitat kommenttia, mutta muistathan, ettet käytä rumaa kieltä!