Sivut

torstai 21. marraskuuta 2013

Linnut lentoon!

Moro kaikki pandat!
Hei apua! Katsokaa tuonne vasempaan alareunaan Panfussa!
 Jotain on taas tekeillä tuon linnunpelättimen kanssa...
Lähdin oitis Linnaan Kamarian luo. Kamaria pyysi minut heti paikalla Torniin. Siellä hän sanoi näin:
Linnunpelätin siis pelkää lintuja! Kamaria kertoi, että hän tietää loitsun, joka kutsuu koko Panfun linnut Linnaan. Näin me saataisiin linnunpelätin hävitettyä. Mitähän Evron sanoisi... Loitsua pystyi käyttämään vain kerran, joka kymmenes minuutti. Kamaria kertoi minulle sen loitsun ja hän kehotti minua kirjoittamaan sen jollekkin pienelle lapulle, jotta muistaisin sen. Tein niin. Ja tässä siis se loitsu, jos olette unohtaneet sen:

CORNIXFFERO

Menin heti paikalla Linnan Sisäpihalle sanomaan loitsun. Sitten Kamaria käski minun mennä katsomaan Linnan ulkopuolelta, onko lintuja tullut. Menin katsomaan ja kyllä niitä oli tullut aika paljon jo. Tuossa kuvassa jo tulleet linnut on ympyröity punaisella:

 Joku siellä laulelle OPPA GANGAN STYLE, mutta ei välitetä siitä. Lintuja on tullut jo aikas monta... Katsotaan miten käy...

Täällä, missä minä asun, ei ole vieläkään alkanut sataa lunta, joten päätin, että teen Panfusta sellaisen paikan, jossa sataisi lunta. Vaihdoin lämpöisen talvivaatteet ylle. Laitoin pipon, kaulaliinan, villapaidan, housut sekä kengät. Lopputulos näkyy tästä:
 Jotta tulisi vieläkin parempi talvifiilis, päätin muuttaa majani oikeaksi luntasatavaksi talvimaailmaksi! Tässä näette lopuutuloksen siitäkin:
 Kyllä siitä tuli aika talvimainen. Sitten kun Panfuun tulee taas joulukalenteri, alan sisustamaan majaani vain ja ainostan joulukamppeilla! Ja huomautan myös, että omaan blogiini tulee joulukalenteri! Jännää!

Toivottavasti nähdään taas pian!
Lollipop_mix 

PS: Tässä vielä tärkeää asiaa:
Oletteko huomanneet blogissani aika ylhäällä tälläistä kohtaa? Sieltä löytyy kaikkea jännää muuta juttua blogistani. Joten surffailkaapa välillä sinnekkin.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka!
Kiva kun kirjoitat kommenttia, mutta muistathan, ettet käytä rumaa kieltä!