Sivut

lauantai 30. marraskuuta 2013

Autoillaan!

Heippa pandat!
Huomenna saa sitten avata joulukalenterin! Vihdoinkin! No, sitä onkin jo odotettu kovasti! Uskon ja toivon, että Panfuunkin tulee/tulisi taas joulukalenteri. Ainakin lupaan sen, että omaan blogiini tulee joulu_kalenteri! Kivaa vai mitä? Joulu_kalenterin ensimmäinen luukku avautuu siis huomenna! Jännittävää! En vielä paljasta, että minkälainen se blogini joulu_kalenteri on. Itselläni on kotona M&M-kalenteri. Mikä kalenteri sinulla on? Kommentteihin --->




Tänään päätin, sitten pitää autoilupäivän. Panfussa on autoja joilla voi huristella ympäri Panfua. Tänään halusin autoilla. Se on niin kivaa! Panfussa on kolme erilaista autoa. Niitä on punainen, keltainen ja musta auto. Tänään päädyin keltaiseen autoon. Hyppäsin siis auton rattiin ja laiton turvavyön kiinni (tietty). Sitten lähdin huristelemaan ympäri Autorataa. Niauu!

Seuraavaksi lähdin Kaupunkiin ajelemaan. Siellä on ihan oikea autotie! Katsokaapa vaikka tästä kuvasta!
  Siellä minä sitten huristelin. Niauu! Lähdin ajelemaan ympäri Panfua. Se oikein rattoisaa. Auton rauhallinen hyrinä ja pyörien hiljainen rapina. Aaah.. Niin rauhaisaa. Panfussa ei kauheasti autoliikennettä näy. Suurin syy siihen varmaan on se, että vain kultapandat saavat ajaa autoilla. Se on aika harmi juttu. Tiedättäkö, että kun on auton kyydissä ja klikkaa esim. maata kaksi kertaa nopeasti, niin autosi tööttää! Tööt tööt!
 Lopuksi palasin Autoradalle, parkkeerasin auton ja loikkasin ulos. Jäin vielä hetkeksi aikaa jaloittelemaan radalle. Pian sinne tuli joku toinen panda ja hän heitti minua vesi-ilmapallolla! Hän sanoi olevansa pahoillaan, mutta minä sanoin, että vesisotahan on kivaa ja niin aloimme heitellä vesi-ilmapalloja toistemme päälle! Oli oikein mukavaa! :) Vaikkakin hiukan märkää...

 Huomenna sitten blogissani joulu_kalenteri! Tulkaa katsomaan!

Kommentteja :3

Panfuun! 

Huomenna sitten tavataan taas!
Jouluisin mielin
~Lollipop_mix~


  

 

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Urheilupäivä

Moi!
Tänään kun kävin taas Panfussa, menin sanomaan Linnaan loitsun. Lintuja oli tullut ihan hirveästi lisää! Mutta sehän on vain hyvä juttu.
Tänään päätin myös pitää urheilupäivän. Panfulla on ihan oma Urheilukenttä ja tänään päätin mennä sinne. Urheilukentällä voi harrastaa jalkapalloa sekä juoksua. Kokeilin tänään molempia ja se oli hauskaa! Mutta ennenkuin voi urheilla, pitäähän olla asiaan kuuluvat vaatteet! Vaihdoin topin ja sortsit ylleni. 
 







Ensin halusin kokeilla jalkapalloa. Menin kentälle ja pääsin siniseen joukkueeseen. Peli aikaa oli kaksi minuuttia. Peli lähtee, kun tuomari viheltää pilliin.
N-Y-T-PIIP! Tuomari puhalsi pilliin ja peli lähti käyntiin. Ensin en tiennyt kumpaan maaliin pitää siniseen joukkueen tehdä maaleja, joten päätin ottaa vasemman puoleisen. Menin tekemään sinne maalin, mutta huomasin, että se olikin se maali, minne orassien piti tehdä maali! Jatkossa pelasin oikeanpuoleiseen maaliin.
 
Pelasin kaksi minuuttia. Peli päättyi 1-2 sinisten voitolle. Oranssien maali tuli, siitä kun en tiennyt kumpaan maaliin pitää tehdä maali. Pelasin ihan yksin koko pelin! Mutta hauskaa minulla oli. 





Seuraavaksi halusin kokeilla juoksua!
Juoksua voi kokeilla siten, että klikkaa ajanottajasta ja sitten juoksee niin nopeasti kuin pääsee juoksuradan ympäri ja sitten vielä lopuksi klikkaa ajanottajaa. Ajakseni tuli 10 sekuntia! Aika hyvin.
Urheilukentällä oli kyllä kivaa! Harmi ettei siellä usein ole paljoakaan porukkaa pelamassa jalkapalloa tai verryttelemässä super sprinttiä varten. 
Panfussa voi myös harrastaa muutakin urheilua. Esimerkiksi Urheiluhallissa voi  vähintään kahden muun pandan kanssa pelata peliä nimeltä Hot Boom! Maauimalassa ja Järvellä voi harrastaa uintia. Autoradalla taasen voi huristella kilpa-autoilla ympäri rataa! Siihen edellyttää se, että pitää olla kultajäsen. Panfussa voi myös urheilla siten, että vain kävelee ympäri Panfua ja ottaa vaikka pokopetsin tai bollyn mukaan kävelylle. Kävelylle voi lähteä myös hyvän kaverin kanssa! Kylläpä Panfussa on paljon erilaisia liikuntajuttuja. Toivottavasti sinäkin löytäisit oman lajisi!
Urheillullista sunnuntaita!
Lollipop_mix

perjantai 22. marraskuuta 2013

CORNIXFFERO!

Moi vaan!
Tänään menin taas Linnan Sisäpihalle sanomaan loitsun! Lintuja on tullut jo paljon lisää! Katsokaa noita prosentteja!

Hienoa! Jos jatkamme samaan malliin, pääsemme eroon linnunpelättimestä! Jihuu! 

Tänään toimii myös tasokone! Pääsin tasolle 55 ja voin nyt heittää kukkia!  

Jee! Kulttispäiväkin on tänään :)

Jihuu! Blogillani jo 3 lukijaa! Kiitos kaikki!
Rattoisaa viikonloppua!
Lollipop_mix 

torstai 21. marraskuuta 2013

Linnut lentoon!

Moro kaikki pandat!
Hei apua! Katsokaa tuonne vasempaan alareunaan Panfussa!
 Jotain on taas tekeillä tuon linnunpelättimen kanssa...
Lähdin oitis Linnaan Kamarian luo. Kamaria pyysi minut heti paikalla Torniin. Siellä hän sanoi näin:
Linnunpelätin siis pelkää lintuja! Kamaria kertoi, että hän tietää loitsun, joka kutsuu koko Panfun linnut Linnaan. Näin me saataisiin linnunpelätin hävitettyä. Mitähän Evron sanoisi... Loitsua pystyi käyttämään vain kerran, joka kymmenes minuutti. Kamaria kertoi minulle sen loitsun ja hän kehotti minua kirjoittamaan sen jollekkin pienelle lapulle, jotta muistaisin sen. Tein niin. Ja tässä siis se loitsu, jos olette unohtaneet sen:

CORNIXFFERO

Menin heti paikalla Linnan Sisäpihalle sanomaan loitsun. Sitten Kamaria käski minun mennä katsomaan Linnan ulkopuolelta, onko lintuja tullut. Menin katsomaan ja kyllä niitä oli tullut aika paljon jo. Tuossa kuvassa jo tulleet linnut on ympyröity punaisella:

 Joku siellä laulelle OPPA GANGAN STYLE, mutta ei välitetä siitä. Lintuja on tullut jo aikas monta... Katsotaan miten käy...

Täällä, missä minä asun, ei ole vieläkään alkanut sataa lunta, joten päätin, että teen Panfusta sellaisen paikan, jossa sataisi lunta. Vaihdoin lämpöisen talvivaatteet ylle. Laitoin pipon, kaulaliinan, villapaidan, housut sekä kengät. Lopputulos näkyy tästä:
 Jotta tulisi vieläkin parempi talvifiilis, päätin muuttaa majani oikeaksi luntasatavaksi talvimaailmaksi! Tässä näette lopuutuloksen siitäkin:
 Kyllä siitä tuli aika talvimainen. Sitten kun Panfuun tulee taas joulukalenteri, alan sisustamaan majaani vain ja ainostan joulukamppeilla! Ja huomautan myös, että omaan blogiini tulee joulukalenteri! Jännää!

Toivottavasti nähdään taas pian!
Lollipop_mix 

PS: Tässä vielä tärkeää asiaa:
Oletteko huomanneet blogissani aika ylhäällä tälläistä kohtaa? Sieltä löytyy kaikkea jännää muuta juttua blogistani. Joten surffailkaapa välillä sinnekkin.  

lauantai 16. marraskuuta 2013

Pukeudutaan etanoiksi!

Moi!
Tänään viikkotehtävä jatkui.
Eli siis Linnan Sisäpihalla on suurtakin suurempi linnunpelätin, mutta kun astuin Linnan Sisäpihalle..

  Evron oli siellä taas! Hän osoitti sauvallaan kohti linnunpelättiä ja siitä suihkusi punainen valo. Linnunpelättimen reunat muutuivat punaisiksi! Nyt kun sitä klikkasi muutui etanaksi! Kamaria pyysi minut luokseen Torniin. Kapusin portaat ylös Terassille ja sieltä Kamarian Torniin. Kamaria oli huomannut saman jutun. Mutta! Kamaria oli taas keksinyt suunnitelman. Kun viimeksi olimme naakkoja, niin pukeutuisimme etanoiksi! Linnunpelätinhän ei tajua muuttaa meitä, jos meille on etana-asut yllä. Lähdin heti Lilin puheille.
Lili luuli taas tätä joksikin läpäksi, kun pyysin häneltä etana-asua. Mutta, että hän saisi tehtyä etana-asun, minun tarvitsi hankkia hänelle suuri simpukka! Lili kertoi, että Panfussa on jokin salainen portti, mitä kautta pääsee...jonnekkin. Tämä tehtävä oli ollut jo joskus aikasemminkin joten muistin minne mennä. Lili kehotti minua laittamaan sukelluspuvun päälle. Vaihoin sen salaman nopeasti Lilin pukukopissa.
(Hehe! :D Näytänpä hassulta :D) En kerro tässä, että missä se paikka on, mutta etsikää tälläinen paikka jostain päin Panfua:
(Tuo en sitten ole minä!) Hyppäsin oitin teleporttiin ja katsokaapa tätä!:
Pääsin aivan upeaan merimaailmaan! Siellä ei kuulunut mitään ääniä. Oli tosi hiljaista... Ekaksi se simpukka ei ollut tuolla, mutta kun menin tokan kerran, se oli siellä. Sain siis simpukan ja kiirehdin Lilin luo.
Lili alkoi heti puuhastella etana-asun parissa. Hetken kuluttua minulla oli jo etana-asu ylläni. :) Ja kun menin linnunpelättimen luo ja klikkasin, en muuttunut etanaksi! Puku siis on hieno ja myös toimii! :) 


Mukavaa viikonloppua!
Lollipop_mix
 Klikkaa tästä, niin pääset Panfuun!

perjantai 8. marraskuuta 2013

Panfun uima- & rantapaikat Blogillani 2 lukijaa! :3 Linnunpelätin Linnan Sisäpihalla! Kulde päivä!!

Terve taas pandat!
Tämä blogi postaus jakautuu sitten taas kahdelle päivälle, eli sunnuntaille & perjantaille.

Sunnuntai:

Kuten blogistani/otsikosta näette: blogillani on nyt 2 lukijaa! :3 Ihan mahtavaa! Ja he ovat tietysti hyvät ystäväni; Figa ja Lopsy! Liity sinäkin blogini lukijaksi, niin minä pidän sinusta ja löydät blogini helmpommin. ;) Olen kiitollinen jos liityt! :3
Tänään myös päätin näyttää Teille Panfun uima- ja rantapaikat! Elikkä siis:
  Joo! Siitä tulee kivaa! Vaihdoin nopsasti asiaan kuuluvat rantavarusteet; vihreän uintitopin sekä puna-siniset uimashortsit. Sekä tietty jätin ihanan hattuni päähän ja vaihdoin silmälasini aurinkolaseihin. :3 Ai niin joo! Pirun häntä kuuluu asiaan ;D
Ja tässä uinti luomukseni! Tadaa! :D Selvitin Panfun kartasta Panfun kaikki uima- ja rantapaikat! Niitä tuli yhteensä 5! Ja tässä näkyy ne:
Elikkä ne ovat Maauimala, Järvi, Ranta, Karibian ranta sekä Merirosvosaari! Ekaksi päätin lähteä Maauimalaan, joka taitaa olla Panfun suosituin uintipaikka.

Tässä on Maauimala! Siellä voit pelata peliä nimeltä Bolly Hop. Siellä tapaat myös uimavalvoja Willin. Lisäksi voit mennä käymään Kioskissa, jossa tapaat kioskin pitäjä Gonzon...

...tai Pukuhuoneessa vaihtamassa uimapuvun...

...tai laskemaan vesiliukumäestä ja hyppäämään hyppytornista ja käymään suihkussa. (:
Tai sitten voit ihan vain chillailla uima-altaassa. ;) Kun olin tehnyt kaiken tämän uudestaan ja uudestaan ja uudestaan (se oli niin kivaa :D) niin menin ostamaan Gonzon kioskista jäätelön ja menin viltille ottamaan aurinkoa.
Ah... Kylläpä tuo uiminen ottaa voimille! Tuolla Maauimalassa kyllä vierähtäisi varmaan koko päivä! Mutta nyt täytyy jatkaan seuraavaan paikkaan...
 Nimittäin Järvelle.
Järvellä on kyllä tosi hyvä musa! :D Menkää kuuntelemaan! Järvellä tapaat pelle Curleyn. Lisäksi voit pelata peliä nimeltä Funniest Jumper. Tai sitten voit puhaltaa renkaan ja laskea vesiliukumäistä! Renkaat ovat joko punaisia, sinisiä tai pinkkejä! Tällä kertaan minulle on osunut punainen.
 Jee! Lasketaan!
Järvellä voit myöskin vain taas kerran hengailla altaassa. :) Kyllä sielläkin on sitten mukavaa! :) Mutta nyt jatketaan...

Seuraava kohteemme on...
 Merirosvosaari! Siellä ei yleensä näy kauheasti ketään. Siellä ei myöskään pääse uimaan eikä siellä ole yhtään pelejä. Mutta siellä on tosi siisti juttu saaren oikealla puolella!
Saareen toisella puolella on aito Laivanhylky! Ja sen sisälle vielä pääsee! :D

Tässä olemme Laivanhylyssä... Sielä on aika jännittävä musiikki. Harmi kun Merirosvosaarella ei oikein ole mitään. :( Se paikka voisi tulla suositummaksi, jos sielä olisi jotain pelejä tai jotain tekemistä. Mutta nyt; kierroksemme jatkuu...
Aaahh.... Rannalla on sitten mukavaa! Siellä tapaat delfiini Oscarin. Voit myös pelata peliä nimeltä Ballon Game. Se on hassu :D Rannalla pääset myös Sairaalaan.

Rannalla tapaat myös delfiini Osacrin.


Hän voi kertoa sinulle päivän nettivinkin sekä pitää sinulle nettitietovisan! Molemmista saa rahaa... Rannalla voi myös uida. Se on aika hankalaa, eivätkä ihan kaikki pandat pääse veteen polskuttelemaan, mutta tälläkertaa minä pääsin! Jee :o) Jatketaanpa nyt kierrosta...
 Seuraava pysäkimme on...:
 Karibian Ranta! Karibian rannalla on pandapoika Lenny, jonka tapaat tehtävässä Penny ja Lenny. Karibian Rannalla ei pääse uimaan eikä ole mitää pelejä!
Nyyh! :( Ei siellä kamalasti pandojakaan ole. 

Perjantai:
OMG! Kaikki pandat! Äkkiä Linnan Sisäpihalle! Katsokaa mitä on tapahtunut!
Äkkiä äkkiä!
 ÄÄÄÄK! Evronin taikomasta puun alusta on kasvanut suuri linnunpelätin! Jos klikkaat sitä niin..
 ... muutut heinäkasaksi! :O Pelottavaa! Menin heti kertomaan Kamarialle!
 Ahaa! Linnunpelättimethän eivät häiritse korppeja...
 Menin Lilin luokse San Franpanfun Kauneussalokiin. Hän kysyi, että onko tämä joku läppä, että haluan korppipuvun. :D Mutta ei ollut. Hän käski minun etsiä 4 korpin sulkaa.
 Eka löytyi Viidakosta.
 Maauimalasta...
 Pokopetladolta...
 Ja San Franpanfusta. Kiiruhdin Lilin luo..
 ...ja hän alkoi heti puuhastella sen parissa. Pian hän sai sen valmiiksi ja puin asun ylleni:
 XD XD XD XD XD Kamaria ei kylläkään tiennyt mitä tehdä, muuta kuin, että odotetaan...

Kuldepäivä is here! Jippii! Ja tässä kultapandapäivä kuva:
 Oikea Kaupunkii..

Viikon kuldepäivälahja on..
Ooh... Ammee O.O


Muuta mukavaa!:
-Viikon loppu!
-Isänpäivä sunnuntaina!
-Sori tää outo postaus XD

Huomenna tavataan! (EHKÄ!)
Lolipop_mix