Sivut

maanantai 30. joulukuuta 2013

Hengailua kaupungissa

Hellurei!
Tänään tein semmoisen päätöksen, että vietän koko päivän (Panfussa olo aikani siis) vain Kaupungissa hengailen. Menin siis sinne.
 Ja siis tossa on kuvakin. :) 
Sitten huomasin siellä pandan joka lauleli Erinin Toiset Mimmit-biisiä. Menin sanomaan sille, että se on hyvä biisi ;) Pandan nimi oli siili41 (kutsun häntä tässä nyt lyhyenpänä siiliksi). Ystävystyimme siilin kanssa ja hän pyysi minut hänen majaansa.
Hänellä oli kyllä super hieno maja. Tuo jätti joulukuusi oli minun suosikkini.
Siilin majassa me sitten laulelimme kaikkia hyviä biisejä esim. Robinia. Meillä oli kivaa.
Tässä on meistä hauska kuvakin kun vilkuttelemme. :)

Myöhemmin menin takaisin Kaupunkiin. Samassa ympärilleni alkoi kerääntyä kaikkia tuttujani. Oli siinä Pikkujoujou33, Sarppa15 sekä CHIRAH. Niiden kanssa sitten jäin juttelemaan, mutta jäi vähän jutun kesken, kun yllättäen lähdin tänne bloggailemaan.

Tänään myös huomasin, että pystyn laittamaan kaikki Panfun hymiöt!
Aika jännäää.. o.o

Eilen minulle tuli Panfussa päivän bannit. Olin juuri aikeissa tehdä yhtä videota, mutta en sitten pystynyt, koska bannit :( MUTTA! Onhan minulla toinen tyyppi ;) Ja tässä muistutuksena kaikille, että joskus olen sillä pandalle jos olen saanut bannit Lollilla. Sen tyypin nimi on Lihussa. Eli siis aloin sen tyypin kanssa ottaa siihen videoon niitä kuvia. Videon kuvissa esiintyy siis Lihussa ;) Tänään editoin videon ja päätin laittaa sen tänne. Joten tässä on siis "luomukseni" :)

 Hehe! Muistan joskus kun olin kotona veljeni kanssa ja lauloin Sing Starilla tuota biisiä, veljeni tuli ilmoittamaan näin: "Ei rakkaudessa ja sodassa oo sääntöjä!" Repesin ihan totaalisesti :D Mutta mitä tykkäsitte videosta? :) Kommentoikaa kommentteihin.

Olette varmaan huomanneet, että blogini on hiukan uudistunut. Blogini nimi on nykyään Panfuilua Lollipop_mixin Tapaan. Mutta osoite säilyi samana ja sehän on lollinpanfublogi.blogspot.fi
Mitä tykkäätte uudesta nimestä? Tai mitä muita uudistuksia odotatte? Vai onko teillä kenties uudistus idiksiä? Kommentteihin voi laitella :) Minä sitten vastailen ja mietiskelen... xD 

Kohta on muuten Uusi Vuosi! :D Jos en huomennna pääse bloggailemaan, niin toivotan jo nyt :)

Hyvää Uutta Vuotta!
Lollipop_mix

  

lauantai 28. joulukuuta 2013

Uuden vuoden bileeeeeet!

Terve kaikki!
Tänään huomasin (kun olin Panfussa), että lumipallon siasta, nyt pysty heittelemään konfetteja! Ihmettelin, että miksi näin. Menin kysymään yhdeltä kamultani (hän ei halua nimeään julkisuuteen), että miksi näin. Hän kertoi, että nyt on Uuden Vuoden bileet Linnan Tanssisalissa! Olin ihan, että heti sinne! Menimme siis kamuni kanssa sinne. Terasilla meitä odotti vartija. Hänen nimensä oli Bouncer. Hän kehotti minua laittamaan trendikkäät vaatteet ylle ennen kuin lähden sisälle bileisiin. Tein työtä käskettyä ja tällainen asu sitten tuli:
Ihan kiva :) Mutta bileisiin se ainakin kelpasi ;) 

Lähdimme kamuni kanssa sisälle Tanssisaliin ja se oli aivan upean näköinen!
WOUUU!!!! Se oli ihana :) Kaikki ilmapallot, herkut yms! Ihanaa :)
Kamuni kanssa päätimme heti alkaa pelleilemään xD Ja tässä kuva:
Minun vammainen hymiö sekä kamuni vilkuttaa xDDD

Menkääpä tekin Linnan Tanssisaliin bilettämään ja juhlimaan Uutta Vuotta!


Nähdään taas!
Lollipop_mix ja kamu :3
 






keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Joulupukki Panfussa! o.o

HYVÄÄ JOULUA!
Moikka taas! Tänää on Joulupäivä :3 Jännää. Minä en ainakaan kotona ota vielä joulukoristeita pois, sillä, minusta joulu loppuu vasta Tapaninpäivän jälkeen. Sillä Jouluaattona tontut auttavat Joulupukkia jakamaan lahjoja. Joulupäivänä tontut jäävät tarkkailemaan lapsia, että tykkäsivätkö he lahjoista. Tapaninpäivänä he hakevat piiloistaan tavaransa, joita he ovat tarvinneet lasten tarkkailussa. Myöhään illalla tontut lähtevät takaisin Korvatunturille. :) Hauskasti keksitty vai mitä? :) Itse en usko enää Joulupukkiin, mutta Teille jotka uskovat: älkää vielä ottako niitä joulukoristeita pois ;) Tonttuja saattaa näkyä vielä Tapaninpäivänäkin. 
Eilen oli siis Jouluaatto. Sain paljon lahjoja, vaikka meillä ei käynytkään Joulupukki. Sain esim. Angry Birds-pyyhkeen ja -ystäväkirjan, karkkia (jee), fleecetakin, hanskat, Lego Friends Delfiinisafari-pakkauksen, Littles Pet Shop-pakkauksen, tarroja, Harry Potter: Legenda, kirja Harry Potterin tekijöiltä-kirjan, 20€ lahjakortin, muumimukin (omistan niitä nyt 21 :D) ja sillee.. Siinä ei ole kaikkia :3 Oli niitä enemmänkin mutta en vain jaksa muistaa :)

Tänään kun tulin Panfuun, oli taas siellä vasemmassa alakulmassa kuva. Siinä oli joulukuusi. Minun täytyi lähteä katsomaan Linnan Sisäpihalle ja katsokaa mikä siellä oli!:
 JOULUPUKKI JA PETTERI PUNAKUONO! Ilmielävänä! Joulupukki kiitti minua tonttujen auttamisesta. Hän kertoi, että olin ollut erittäin kiltti tänä vuonna. (jee). Hän halusi itse ripustaa joulukuuseen viimeisen koristeen. Suuren latvatähden. Tässä kuva:
 Lisäksi hän antoi minulle joulukalenteri lahjan! Juuri kun olin eilen voivoitellut: "Voi harmi kun en pääse tänään koneelle! Tänään olisi tullut Panfun joulukalenterin viimeinen luukku!" Mutta Te! Nyt jos haluatte sen, niin menkään tänään, Joulupäivänä, vielä Linnan Sisäpihalle ja saakaa tämä ihana lahja :)
Joulupukki antoi minulle siis lahjan ja niin hän lähti jakamaan lahjoja maailman lapsille. Huomasin, että lahja oli uusi maja. Menin laittamaan sen ja katsokaa:
 WOOOW! IHANA! Menin heti kauppaan ostamaan uusia talvikalusteita majaani ja katsokaa millainen siitä tuli:
 Jee! Tuota pilveä, jääpuikko"köynnöstä" eikä talvista puuta voi ostaa. Olen saanut ne jostain o.O Mutta kaiken muun voi ja nyt majani on ihana <3

Nyt kun tuli niin talvinen olo, niin päätin lähetä hiihtämään. Puin lämpimät vaatteet ylleni ja lähdin.
 Mietin hetken aikaa, että minne menisin hiihtämään. Päädyin Viidakkoon. Hiihdin Viidakkoa ympäri ja ympäri. Se oli hauskaa!
 Lopuksi päätin lähteä Vesiputoukselle katsomaan onko se jäätynyt.
 Ei ollut. Siellä se solisi iloisena, niin kuin aina.

Ja muuten. Blogillani on nyt seitsemän lukijaa ;3 Kiitos kaikki!



Iloista joulun aikaa! 
Toivottaa Lollipop_mix


 

lauantai 21. joulukuuta 2013

Erkoiset paikat Top 7 & OMG!

Terve pandat, lukijat, pörriäiset ja muut ötökät!
Otetaan tuosta otsikosta ekaksi tuo OMG!-juttu.

OMG!
Blogillani on jo kuusi lukijaa! o.O Ihan uskomatonta! Kiitos kaikille lukijoille! Muutkin vaan rohkeasti liittykää lukijoiksi :) Kommentit oisi myös ihan kivoja :) Vastailen niihin aina.

Ja sitten tuo toinen.
Eli, aika moni tietää, että Panfussa on ns. teleportti mikä lennättää sinut jonnekkiin satunnaiseen paikkaan Panfussa. Teleportti löytyy Vedenailasen Koulun Akvaario luokasta (vai mikä huone se nyt on :D). Sieltä löytyy sellainen "putkilo". Joo... Ette tajunnu... Tässä siis kuva:
 Juu... Kyllä te ehkä nyt tajusitte...
Kuitenkin. Sitä pitkin pääsee teleporttaamaan ympäri Panfua (pitää olla sukelluspuku päällä jos tahtoo!). Yksi päivä innostuin teleporttailemaan kauheasti ja päädyin myös "vanhoihin paikkoihin". Esim. viime vuoden joulukalenteriin, joka oli iglu! Joten; tässä siis Top 7 niistä paikoista. Mutta! Yleensä kaikissa "Top-jutuissa" laitetaan ne jutut paremmuusjärjestykseen, mutta minä en laita. Laitan vain johonkin jännään järjestykseen, eli nämä eivät ole paremmuusjärjestyksessä!

Erikoisten paikkojen TOP 7:
1.
 Vuori

2.
 Hissi

3.
 ???!!!

4.
 Tunneli

5.
 Viime vuoden joulukalenteri, eli Viidakossa ollut Iglu

6.
 Willy Valaan vatsa

7.
 Pandamäki

Onhan siinä kaikkia aika jänniä paikkoja. Joihinkin ei pääse mitenkään muuten kuin, että teleportista. Ja jos pitäisi näistä valita kaikkein paras paikka niin se olisi:
Pandamäki! Se on niin upea paikka. Siellä on upeat maisemat ja SAIRAAN HYVÄ MUSA! :D



Ja sitten joulu_kalenteriin :)

Lollin Panfublogin Joulu_kalenterin kahdeskymmenesensimmäinen luukku:
Etsi luukku 21!
Ahaa!! Tuollahan se ;) Seuraavaksi, luukusta paljastuu tämä video:
Tulkoon joulu... Aivan ensimmäisen kerran kuulisen juuri tänä vuonna! Se on aivan ihana <3

Mutta mitä tuli Panfun joulukalenterista?
 Itselleni tuli lahjapaketti sohva :) Mutta katsokaapas kalenteria!!!:
OMG! Joulu on ihan pian! Ei auta muu kuin odotella! :)

Joulua innokkaasti odotellen
Lollipop_mix






 

lauantai 14. joulukuuta 2013

Lollin synttärit :D

Heippaah!
Tänään on mun synttäriit! JEEE! Lolly on nyt 12v. jee jee :D Ja Panfulta sain synttäri lahjaksi synttärikakun sekä hienon majan, joka kestää vain tämän päivän.
 Jeii! Majassani on nyt tosi hienoa! Ja kiitos Panfulle vaan onnitteluista.


Tänään sain joulukalenterista tämmöisen lumimiesasun. Se on aika hassu :D











Mutta sitten sitten.. Avataanpa joulu_kalenteri.


Lollin Panfublogin joulu_kalenterin neljästoista luukku:


Lallalallaalallaa. :) Kommentteja postaukseen :)


Synttäreitä viettämässä
Lollipop_mix

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Pimpeli pompeli pom :3

Hei pandat, sun muut pörriäiset!
Muistatte kai perjantaisesta postauksesta bollyni Niilon? Hänen lempipaikakseen  osoittautui Viidakko
Tänään lähdimme Niilon kanssa taas Viidakkoon kävelylle. Niilo loikki ja juoksenteli taas ympäri Viidakkoa, mutta pian hän tuli takaisin luokseni uupuneena. Nostin Niilon syliini. Päätin lähteä Luolaan. Laskeuduimmi jyrkät portaat Luolaan. Luolassa oli aika pimeää ja jännittävä musiikki. Niilo hyppäsi maahan ja näytti aika pelokkaalta. Häntä taisi hieman pelottaa, mutta pian Niilo tottui Luolassa vallitsemaan viileään ilmaan sekä jännittävään huminaan...


Tasokone ei toiminut tänään eikä myöskään Tavarakone
:( 
Olen huomannut myös aika jännittävän asian panda-kamujeni kanssa. Jokaiselle ei tule samaa lahjaa samana päivänä Panfun joulukalenterista! :O Se on outoa...
Tänään itse sain kivan reki-sängyn. Siinä otin nokoset minun ja Niilon lenkin jälkeen.




Mutta nyt hetki mitä olette odottaneet. Avataan joulu_kalenteri!
Lollin Panfublogin joulu_kalenterin seitsemäs JA kahdeksas luukku
 Oh lalaa :D Ensimmäinen tehtävä. Etsi kalenterista seitsemäs ja kahdeksas luukku. Seuraavaksi:
Katso video :)
 Pimpeli pompeli pom :3

Lopuksi vielä kunniamaininta eräälle pandalle. Ja se panda on....

Poju :3
Suure kiitokset Pojulle, kun olet jaksanut kanssani pitkän ajan panfussa. Olet rakas :)

Bollyn kanssa lenkillä
Lollipop_mix    



 

lauantai 7. joulukuuta 2013

Panfun tanssipaikat arvostelussa

Moikkaaa!
Tänään tapasin Pikkujoujou33:sen. Hän on tosi kiva! Hänen kanssaan vierähtää aika todella nopeasti. Mutta tällä kertaa halusimme keksiä jotain aivan uutta tekemistä! Päätimme pistää Panfun tanssipaikat arvosteluun! Arvostelijoina Lollipop_mix & Pikkujoujou33
Ensimmäinen arvostelu paikkamme on:
Disco 
Yleistä:
Disco löytyy Linnan Sisäpihalta.Discosta löytyy peli nimeltä Globy. DJ:nä toimii DJ Pandi.

 Lollipop_mix:

Disco on tosi kivan näköinen paikka ja jos tahtoisin pitää bileet (muualla, kuin omassa majassani) pitäisin kyllä täällä!
+upea tanssilaittia
+kiva peli
+kiva kun kulttikset voi vaihtaa musaa
-ei yleensä paljoa väkeä
Arvosana:  

Pikkujoujou33:
Dico on kiva paikka. 
+hyvä musa
+joskus paljon tanssijoita
+jos on kulttis voi muuttaa musaa
-ei yleensä ketään
Arvosana:

Tanssisali: 
Yleistä:
Tanssisali löytyy Linnan Terassilta, mutta sinne pääsee myös Linnassa sijaitsevasta Aulasta. Tanssisalissa on myös taiteilija Pandalagelo.

Lollipop_mix:
Harvoin tulee käytyä. Ihan  nice paikka :)
+Halloween- ja Uudenvuodenjuhlinta-bileet on aina yhtä mahtavat!
-Aika tylsä paikka, paitsi jos on bileet
Arvosana: 8+

Pikkujoujou33:
+Halloween bileet
+Paljon juhlia
+Kiva paikka
-Ei yleensä ketään
-Harvoin on ollut mitään juhlia minun aikanani 
Arvosana: 9+

Nyt on siis tultu arvosteltua. Näyttää siltä, että Pikkujoujoun mielestä Tanssisali on parempi, mutta omasta mielestäni Disco on kivempi. No, se on oma mielepide. Kirjoita sinäkin kommentteihin omat arvostelusi TAI jos sinulla on oma blogi, tee sinne tälläinen arvostelu. Linkkiä kommentteihin jos löytyy oma blogi ;)

Tänään en ehdi avata joulu_kalenteria, sillä ideanani olisi ollut taas video, mutta en ehdi tehdä sitä. Avataan se luukku sitten ehkä huomenna!

Discossa bailaamassa
Lollipop_mix & Pikkujoujou33    
 
    


perjantai 6. joulukuuta 2013

Suomen itsenäisyyspäivä

Hei taas!
Tänään on Suomen itsenäisyyspäivä. Kaikkialla liehuvat sinivalkoiset liput. Ihanaa katseltavaa. Panfussakin oli hiukan juhlahumua.


Tänään minulle tuli kauhea mieli ostaa bolly. Lähdin siis Kaupungissa olevaan Lemmikkikauppaan. Heti kun astuin sisään näin ihanat suloiset bollyt! Voikun ne ovat niin söpöjä! Tekisi mieli ostaa niistä jokainen! Ne on niin söpöjä! <3 Mutta oli pakko valita vain yksi. Avasin siis bollykuvaston ja aloin katsella bollyja ja niiden tietoja. Sitten tulikin vaikea valinta. Pinkki vai sininen bolly? Sitten keksin oivan ratkaisun. Kun nyt on itsenäisyyspäivä, niin ostan tietenkin sinisen bollyn! Tässä on sinisen bollyn tiedot:
Kivaa kun bollyni tykkää leikkiä ja on aina hyväntuulinen. :) Seuraavaksi piti miettiä bollylleni nimi. Arvasin, että se on poika. Mustat, vihreät ja siniset bollyt ovat poikia (omasta mielestäni). Pinkit ja punaiset taas tyttöjä.(omasta mielestäni)
Mutta niin. Se nimi. Aloin miettiä ja sitten katsoin seinällä olevaan kalenteriin (siis ihan tavalliseen kalenteriin ei joulukalenteriin). Siinä näkyi, että 6. päivä. Nimppareita juhlii Niilo, Niko ja Niklas. Päätin, että joku niistä olisi hyvä nimi. Hetken mietittyäni päädyin siihen, että bollyni nimeksi tulee Niilo
Seuraavaksi piti ostaa vähän tarvikkeita. Ostin Niilolle bolly-trampoliinin, sängyn sekä kiipeilytelineen. Kyllä Niilo varmaan pitää niistä. Kaikkien joulutavaroideni seassa on aina tilaa Niilolle. Tein sille oman pienen nurkkauksen, jossa se voi sitten nukkua ja leikkiä. Ylhäällä kuva. 

Seuraavaksi päätin lähteä Niilon kanssa kävelylle. Lähdimme ensin Kaupunkiin. Siellä oli aivan hirveän täyttä! Kaupunki oli täynnä pandoja! Niilo hyppäsi syliini. Häntä taisi hiukan pelottaa semmoinen pandamäärä. Lähdimme siis etsimään rauhallisempaa paikkaa. Vein Niilon Viidakkoon. Siellä oli rauhallisempaa. Nyt Niilon lempipaikka taitaa olla Viidakko. Niilo rakasti sen kukkia ja kasveja. Päästin sen hetkeksi aikaa vapaaksi ja se kirmasi iloisena ympäri Viidakkoa. Se oli suloisen näköistä. Minun piti ihan juosten ottaa Niilo kiinni, että pääsisimme kotiin. Lähdimme Niilon kanssa siis takaisin kotiin. Annoi Niilolle hiukan ruokaa ja seuraavaksi hän simahti sängylleen. Sinne se jäi tuhisemaan, kun lähdin.

Hanki sinäkin oma bolly! Bollyt ovat kivoja! Nyt kun on vielä kulttispäivä, niin voit ostaa bollyn!

Avattaisiko ijoulu_kalenteri? No tietty!

Lollin Panfublogin joulu_kalenterin kuudes luukku:
Etsippä lukku kuudes. ;)
 Ja sitten, katso video! :) 
Petteri Punakuono... Yksi maailman parhaista joululauluista. Kuuluu suosikkeihini. 

Hyvää itsenäisyyspäivää!
Lollipop_mix