Sivut

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Kunkku Keskiviikko

Hyvää päivää pandat! :D

Tänään on keskiviikko ja se  on myös Kunkku-Keskiviikko! Keksin nimittäin itselleni haasteen: Käytän joka keskiviikko Ikuinen Kultapanda-hattua. 
Eli muistakaa tämä! Joka keskiviikko kun olen Panfussa (joka keskiviikko en tietenkään ole! :D) niin käytän Ikuinen Kultapanda-hattua, sillä jokaisesta keskiviikosta tulee Kunkku-Keskiviikko! Haaste jatkuu maaliskuun loppuun asti eli 31. päivään! Katsotaan pystynkö siihen! Joka keskiviikko (kun olen Panfussa) teen blogijulkaisun, jossa näette minulla tuon hatun. Ja jos näette minut joskus keskiviikkona Panfussa ja minulla ei ole Ikuinen Kultapanda-hattua päässä olen hävinnyt haasteen.  
Muistakaa siis tämä! :)

Olen päättänyt myös, että ainakun tulee uusi kuukauden panda, niin kirjoitan hänestä hiukan tietoa tähän postaukseen, missä julkista kuukauden pandan.
Maaliskuun panda on tälläkertaa...
Rozap!!!
Tietoa Rozapista:
Sukupuoli: Tyttö
Ikä: 12 vuotta
Syntymäaika: 12.9.2001 
Horoskooppi: Neitsyt
Ystävät: 2479 ystävää
Paras ystävä: Bmpanda
Kuinka monta päivää Panfussa?: Tänään 5.3.2014 on tullut 1027 päivää täyteen. 
Kultapanda: -

Siinä oli nyt hiukan tietoa :) Kopioin nuo suoraan Rozapin Panfu profiilista, joten hänellä ei ole oikeutta, etten saisi jakaa hänen "yksityisiä tietojaan" sillä ne ovat kaikkien nähtävillä myös Panfussa.

Panfuun on tullut taas uusi Tehtäväkirjan tehtävä! Jehuu! Tälläkertaa se on Salaperäinen Puhelu. Kuulostaa aika jännittävältä... Olen itse tehnyt nyt tehtävästä ensimmäisen päivän, en muuta. En aio kertoa edistymisestäni tehtävässä blogissani, sillä se menee taas varmaan ihan pipariksi taas! Sen voin paljastaa tehtävästä, että ensimmäisenä tehtävänä on aika leipoa... Leipoa mitä? No, sen saat selvittää itse tässä päätä huimaavassa tehtävässä!

Ensi postaukseen :)
Lollipop_mix  



2 kommenttia:

  1. Aloin ihan äsken lukijaksi :3 Olen panfussa Cilia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Mä en kyll kauheest enää kirjottele tänne mitää :´D Mutta jos sua lohduttaa voit lukee mun vanhoi postauksii ja kattoo mun videoit YouTubessa käyttäjällä Lihuli123! :)

      Poista

Moikka!
Kiva kun kirjoitat kommenttia, mutta muistathan, ettet käytä rumaa kieltä!