Sivut

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Maja-arvostelija Lollipop_mix

Heipä hei! :)
Tänään olenkin ryhtynyt maja-arvostelijaksi. Elikkä arvostelen erilaisia majoja. Kaikki majat olen vain löytänyt koneeni kuvieni seasta, joten osa kuvista saattaa löytyä myös vanhoista postauksista. 1. maja on kyllä nykyinen majani. Arvostelen näitä nyt, koska tuli sellainen into :)

1. Maja

Kivan näköinen bambusta tehty maja. Ihme,ettei bambu taloa ole syöty, kun pandojen lempiruokaa on bambu ;) Hienosti on yhdistetty hiukan nykyaikaa, mutta silti aika maanläheistä sisustusta. Nykyajasta muistuttavat (tietenkin) televisio, akvaario sekä kattovalo. Akvaario on kivasti sijoitettu sängyn jalkopäähän ja kattovalo on aivan upea ^3^ Viidakosta muistuttavat hienot eläin tuolit, sänky sekä sohvan korvaava riippumatto. Oranssi lehtimatto on kyllä hiukan syksyinen, mutta se sopii hyvin sisustukseen. Kivat eläimet, joita majassa asustelee ovat söpöjä :3 Selvästikin yhden pandan asumiseen tarkoitettu maja :)
+nykyaikaisuus ja maanläheisyys yhdessä
+bambutalo
+rohkea sisustus
+upeita sisustusratkaisuja!
-vain yhden pandan asumiseen
-ei varmaan mahdu kaikki pandakamut kotibileisiin juhlimaan
Arvosana: 9½ 
2. Maja

Wuhuu! New Yorkin huipulla! Todella nykyaikainen maja! Tälläisessa kelpaisi kyllä asua! Varmaan jonkin rikkaan toimittajan asunto, sillä pirtelöpöytä ja tietokone ikkunan vieressä. Varmaan upeat maisemat ikkunasta! Sohva on ihanan värinen, ja vaikka se on räikeä se sopii sisustukseen hyvin. Hauska trampoliini keskellä huonetta ja piristävä hymiöjuliste hissin oven yläpuolella. Erittäin mukavan näköinen sänky, jonne voi pitkän työpäivän/päivän jälkeen rojahtaa. Kivoja lemmikkejä löytyy ja laavalamppu tuo klassikkoa luksusasuntoon :) Vaikka on pieni lattiatila, on hienosti osattu sisustaa :))
+hienosti, mutta hillitysti sisustettu pieneen tilaan
+hauskoja piristyksiä
+New Yorkin huipulla ^3^
-missä ruoka pöytä; ei pelkällä pirtelöllä eletä!
-vain yhden pandan asumiseen
-ei varmaan mahdu kaikki pandakamut kotibileisiin juhlimaan
Arvosana: 9-
 

3. Maja

Ohhoh! Ollaanko me enä Panfussa vai hypättiinkö me jo Intiaan? Aika täysinäinen maja, mutta toimii kyllä ihan hyvin. Joku panda täällä varmaan yksinään asustelee. Hauska automaatti-imuri ja lentävämatto. Istumapaikkoja ei kauheasti ole, joten asustelija tuskin viettää paljon aikaa kotonaan. Ruokapöytää eikä edes televisiota näy. Missähän tämä panda käy syömässä? hauskoja pehmoleluja löytyy sekä mukavan näköinen sänky. Vehreyttä asuntoon tuovat kukkaruukku sekä jonkinlainen ruukkukasvi. Sopii vain pandalle, joka ei vietä paljonkaan aikaa kotonaan.
+hienosti ja kauniisti sisustettu :)
+/-kavereita kyllä mahtuu, mutta yökyläilyyn/kotibileisiin ei ole tilaa
-missä ruokapöytä??
-ei ole rauhallista lepopaikkaa...
-ehkä hiukan liian täynnä
Arvosana: 8+

Heh :) Minusta on kiva arvostella erilaisia majoja. Nuo kaikki kyllä olivat oma sisustamiani majoja, joten haluaisin arvostella myös teidän majoja! Pyydä Panfussa minua tulemaan majaasi, niin otan siitä kuvan ja teen siitä arvostelun. Älä pyydä arvostelua, jos loukkaanut kritiikistä. 

Ensi postaukseen! :-) 

Halauksin
Lollipop_mix

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka!
Kiva kun kirjoitat kommenttia, mutta muistathan, ettet käytä rumaa kieltä!