Sivut

torstai 13. helmikuuta 2014

Uuden tehtävän lumoissa

JEEHUU!!!!
Panfuun on tullut uusi tehtävä! Tai tarkoitan: "uusi" tehtävä. Panfussa oli joskus (ei mitään aavistusta, että milloin) tämä sama tehtävä, mutta se poistettiin, mutta nyt se on taas täällä! Jee! En ole ikinä tehnyt ja nyt blogissani voitte seurailla miten etenen tehtävässä.
Tehtävä löytyy siis nimellä Big Foot ja se löytyy tehtäväkirjasta.
  Nyt kerron, miten edistyin tänään tuossa tehtävässä:
Aloitin siis tehtävän ja se vei minut Karibialiaselle Rannalle.
Oikein pelästyin, kun huomasin rannalla makaavan isojalan. Hui! On se vähän pelottava kuiteskin... Isojalka valitti, että sillä on nälkä. Hän kertoi haluavansa kalaa. Joten kun tarvitaan kalaa menin suoraan Horst Heringin puheille.
Horst Hering sanoi, että voisihan hän pyydystää minulle kalaa, mutta ensiksi minun täytyisi etsiä hänen onkensa. Tehtäväkirjassa luki, että onki jossain paikassa missä on paljon lepakoita. En paljastakkaan missä se onki lymyilee, mutta tässä pieni kuva:
Vein ongen kalastajalle ja hän käski minun tulla pian takaisin. Siksi aikaa menin Kaupunkiin hengailemaan. Monet näyttivät siellä intoilevan kovasti tulevasta hiihtolomasta :3

Pian menin takaisin Horst Heringin luokse ja hän oli pyydystänyt minulle kalan ja antoi sen minulle.
Menin viemään sen isojalalle, mutta isojalka sanoi (suunnillee) näin:
"Hyi! Raakaa kalaa! Paistaisitko sen ensin?"
Hän myös valitti olevansa nälkäinen tai jotain...
Vein kalan heti Brunon Ravintolaan. Annoin kalan Brunolle, mutta Bruno sanoi, että kalan paistamiseen tarvitaan öljyä ja häneltä oli se loppu. En tiennyt, mitä tehdä ja klikkasin tehtäväkirjaa. Siellä luki, että öljy löytyy paikasta jossa pandat käyvät kaunistautumassa. En kerro missä se on, mutta tässä taas kuva:
Vein öljyn Brunolle ja hän valitti, että hän ei ehtisi paistaa kalaa nyt vaan hänen pitäisi paistaa se vasta myöhemmin. Tehtäväkirjassa luki näin:
Okei, eli palaan takaisin huomenna. Sovittu! :)


Huomenna jatketaan tehtävän merkeissä!

Moikka!
Lollipop_mix

PS: Terkkuja pandalta nimeltä Rozap! :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka!
Kiva kun kirjoitat kommenttia, mutta muistathan, ettet käytä rumaa kieltä!