Sivut

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Evron on taas Panfussa!

Heippa vaan!
Tänään kun menin Panfuun oli taas tullut uusi viikkotehtävä. Jännää! Pallerossa oli tällä kertaa Evronin kuva! Huih! Mitä se taas on keksinyt?! Minut ohjattiin Linnan luo ja siellä oli Evron!
  Siellä se oli suuri valtikka tassussaan. x.x Hän väitti ettei "vanha yrttinoita" Kamaria, enää pystyisi tekemään tälle hyökkäykselle mitään... Ja katsokaa mitä hän teki:
Hän jäädytti linnan! o.o Pelottavaa.. Mitähän tästä seuraa...

Muistan, että tuommoinen samanlainen viikkotehtävä on joskus ollut, mutta en ihan muista, että mitä siinä lopulta kävi. Ei varmaankaan mitään hyvää. Paitsi sitten siinä lopussa tietenkin! :)

Huomenna on perjantai ja huomenna on siis kulttispäivä! Jehuu! Onnee kaikille ketkä ei oo kulttiksia entuudestaan! :))

Ja tämän viikon kultapanda-lahjaksi tuli tämä:
KANA! Joo.... Ööö... Joo elikkä jos haikailet kultapandojen viikottaisia lahjoja niin... Niistä ei melkeenpä ikinä tule mitään kiinnostavaa.. :/ Aika tyhmää :I

Ja muuten. Jos joskus en ole jaksellut kirjoitella, niin menkää ihmeessä lukemaan vaikka ihan ensimmäisiä postauksiani! Niistä ensimmäisen olen kirjoittanut vuoden 2013 syyskuussa. Menkää vaan lueskelemaan.

Blogissani uusi kysely! Se löytyy vasemmasta palkista heti akvaarion alta! Menkää toki äänestämään! Äänestys loppuu 15.4! Eli aikaa on ;)Itse en äänestä kertaakaan vaan te saatte hoitaa sen puolen!

Kiva kun tulit taas lukemaan blogiani :)

Nähdään taas!
Lollipop_mix
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka!
Kiva kun kirjoitat kommenttia, mutta muistathan, ettet käytä rumaa kieltä!