Sivut

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Kiipeilytaituri Lollipop_mix

Terve!
Olen huomannut, että blogissani ja Panfussa kiertää huhu, että olisin lopettamassa blogini. Jos joku tulee luoksenne ja väittää sillei niin älkää uskoko! En minä blogiani lopeta. PISTE! (Aineskaa vielä :D) Sinun, rakas lukijani, täytyy vain hyväksyä se, että postauksia ei tule joka viikko. Jookos? :) Mutta nyt postaus <3

Kiipeilytaituri Lollipop_mix... Mitä siitä tulee mieleen? Tuleeko mieleen huikeat rohkeat vuorikiipeilijät? Vaiko ammatti seinäkiipeilijä, joka kiipeää huiman korkeita seiniä pitkin? Ehei ehei... Ei kumpakaan noista, vaan ns. Panfun seinäkiipeiljiä! Elikkä joissain (tosi monissa!) Panfun paikoissa on semmoinen lagi, että keinolla tai toisella pystyy kiipeilemään pitkin seiniä. Se on aika jännää. Hyvän ystäväni Sannukka4:jän (Tammikuun panda :3) blogissa on kivoja ohjeita, miten pääset kiipeilemään seinille. Tässä linkki Sannukkan blogin "Kiipeily ohjeita" -sivulle: Klikkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! 
Hänen blogissaan oli hyvin kirjoitetut ohjeet ja hyvin kirjoittettu, että onko helppo, vaikea vai siltäväliltä. Noissa kuvissa sitten sanon tai teen aina jotain, että erottaisitte missä olen. Noudatin siis Sannukan blogin ohjeita ja tässä kuvia miten onnistuin:
 Lahjakaupassa ja seinällä. Jee :D Randomin pandan nimi sotkettu yksityisyyden vuoksi. 
Lemmikkikaupassa ja seinällä. PÖÖÖÖ
Kirjaston seinällä. xD
San Franpanfussa heppakyltin päällä ja helou!

Chez Brunossa ikkunalaudalla ja pieru. Hyii... :D
Järvellä hevosen kanssa. (Toimii vain hevosen/yksisarvisen kanssa, siksi hevonen.)
Tulivuorella ja taivassa pilven reunalla ja suuren suuri ja haiseva tulipieru! xD
Linnassa ja pyörremyrsky.
Linnan Sisäpihalla Aulan oven vieressä seinällä!
Discossa ja seinällä tanssimassa. (Löydät minut kun katsot oikean puoleista valonheitintä! Olen myös ympyröinyt itseni mustalla ympyrällä.)
Aulassa Ritarisalin oven vasemmalla puolella rokkaamassa.
Tanssisalissa oven oikealla puolella. ("Here I am!" Suomennos: "Täällä minä olen!")
Linnan Terassilla ja vuorilla seisomassa ja pelleilemässä.
Paul the Kidin huoneessa ikkunassa naureskelemassa.
Wanhassa Satamassa heikolla jäillä!
Salaisessa Kellarissa/Luolassa "seinällä" (En ole ihan varma onnistuiko se, koska en päässyt tuosta ylemmäksi!)

Osaan Sannukan blogissa esitettyyn paikkaan en päässyt. En päässyt Maauimalan, Merirosvobaarin enkä Linnan Tornin (Kamarian huone) seinille. :( Oli vähän liian vaikeaa minulle :D
Tässä vielä muutamia missä olen seinällä. Näitä ei lukenut Sannukan blogissa. Jos haluat tietää miten näiden seinille pääsee, niin kommentteihin niin voin kertoa. Ja noihin muihin löytyy ohjeet sieltä Sannukan blogista minkä linkki oli jo vähän aikaisemmin.

Kaupungissa Lahjakaupan seinällä. Olen muuttunut vihreäksi pilveksi ja olen ympyröity!
Jäätelöbaarin/Jäätelökioskin seinällä. Randomin pandan nimi sotkettu

yksityisyyden vuoksi.
Sairaalan oudon koneen yläpuolella on kiva irvistellä :D


Siinä niitä kuvia nyt oli :) Jos alkaa välillä kyllästyttää kun ei tule postauksia niin lukekaa vanhoja postauksia, kiitos! Mutta menen nyt Panfuun! Tästä pääset Panfuun

SUURIN HALAUKSIN
SE AINOA JA OIKEA LOLLIPOP_MIX

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Lolli on taas täällä!

Moikkelis koikkelis!
Sano Tykkimäen sammakot... Joo lol :D

Mut siis. Pitkästä aikaa taas kirjottelen. Et on ollut vähä taukoa. Et bloggaus on vähä jääny... Mut jos tylsistyttää nii lukekaa ihmeessä blogini muita sivuja ja vahnoja postauksia! Ja äänestelkää ja kommatkaa (vastailen niihin (; ) ja liittykää lukijoiks ja käykää niillä sivuilla joita suosittelen siellä jossain blogini sopukoissa... Tää mun blogi tuppaa olemaan aina niin sokkeloinen @_@

Ja siis nyt sieltä Panfusta ;)

Eli Linna on jäädytetty! Apuaaaaa..... Mutta nyt on tapahtunut vielä jotain karmivampaa! Kamaria on jäässä!
  o.o Mitä me tehdään? Kun klikkasin Kamariaa, seinällä olevasta peilistä tuli henki o.o Se oli karmivinta (:D)...
Sekin pelästyi suuresti huomatessaan Kamarian olevan jäässä. Se käski minun mennä Lilin luo lainaamaan hiustenkuivaajaa jolla voisin sulattaa Kamarian. Lili kertoi, että hiustenkuivaajaa voi käyttää vain 10 minuutin välein. Jotenkin sain siinä sitten Kamarian sulatettua, mutta hän oli erittäin väsynyt ja kylmissään. Nyt henki käski minun hakea Lililtä (taas) lämpimän peiton. Hain peiton ja Kamaria simahti heti kuin saunalyhty (:DDDDDD). Siellä se vieläkin nukkuu...
Krooh pyhh...

Ja sitten Panfun kuvastoon on tullut uusia taustoja proffaan! JEE!
Itse ostin tuon vasemassa nurkassa olevan meren jossa on hai sekä tuon missä on kukkia. En tainnut muistaakseni muita ostaa..

 Taas se Lolly siellä Panfussa lörpöttelee, mutta joo! Käykää katsomassa You Tube kanavani :3 Siellä on ainakin pari panfu videota ja vähän muutakin. Tässä linkki kanavalleni:
Klikkaa tästä! :D 
Jos teillä on omat tilit niin tilatkaa kanavani! :) Ja kommatkaa niihin vastailen. 

Paljastuksii Lollin elämäst :D :
-Kävin eilen ekaa kertaa (tänä vuonna/tänä talvena) luistelemassa! Jee xd
-Ei olla saatu uusi lukkareita vaikka jakso vaihtuu maanantaina ö.ö :D
-Kaikkia kiinnostaa :D
nähää taas!
Lollipop_mix   

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Evron on taas Panfussa!

Heippa vaan!
Tänään kun menin Panfuun oli taas tullut uusi viikkotehtävä. Jännää! Pallerossa oli tällä kertaa Evronin kuva! Huih! Mitä se taas on keksinyt?! Minut ohjattiin Linnan luo ja siellä oli Evron!
  Siellä se oli suuri valtikka tassussaan. x.x Hän väitti ettei "vanha yrttinoita" Kamaria, enää pystyisi tekemään tälle hyökkäykselle mitään... Ja katsokaa mitä hän teki:
Hän jäädytti linnan! o.o Pelottavaa.. Mitähän tästä seuraa...

Muistan, että tuommoinen samanlainen viikkotehtävä on joskus ollut, mutta en ihan muista, että mitä siinä lopulta kävi. Ei varmaankaan mitään hyvää. Paitsi sitten siinä lopussa tietenkin! :)

Huomenna on perjantai ja huomenna on siis kulttispäivä! Jehuu! Onnee kaikille ketkä ei oo kulttiksia entuudestaan! :))

Ja tämän viikon kultapanda-lahjaksi tuli tämä:
KANA! Joo.... Ööö... Joo elikkä jos haikailet kultapandojen viikottaisia lahjoja niin... Niistä ei melkeenpä ikinä tule mitään kiinnostavaa.. :/ Aika tyhmää :I

Ja muuten. Jos joskus en ole jaksellut kirjoitella, niin menkää ihmeessä lukemaan vaikka ihan ensimmäisiä postauksiani! Niistä ensimmäisen olen kirjoittanut vuoden 2013 syyskuussa. Menkää vaan lueskelemaan.

Blogissani uusi kysely! Se löytyy vasemmasta palkista heti akvaarion alta! Menkää toki äänestämään! Äänestys loppuu 15.4! Eli aikaa on ;)Itse en äänestä kertaakaan vaan te saatte hoitaa sen puolen!

Kiva kun tulit taas lukemaan blogiani :)

Nähdään taas!
Lollipop_mix
 

perjantai 3. tammikuuta 2014

Lollipop_mix Kauneussalongissa

Heippa kaikki!
Tänään on perjantai ja se tarkoittaa tietenkin Kulttispäivää! Jee!
Tänään tulin niin aikaisin Panfuun, että siellä ei ollut edes chatti vielä auennut. Se aukaa vasta klo: 13:00. Aika tyhmää :P Mutta sitten päätin tehdä jonkun postauksen. Mietin, että mitä tekisin. Menin San Franpanfuun pelaamaan Be Smarter! pelin ja sitten keksin. Nyt kun sain kerrankin olla "rauhassa" (kun chatti ei ole auki) niin päätin tehdä jotain rentouttavaa. Mikä muu renttoutaisi niin ihanasti kuin Lilin Kauneussaloginssa vierailu!
  Siispä lähdin sinne. Yleensä siellä ei ole juuri ketään. Nyt siellä olikin aika paljon porukkaa. Kai hekin olivat keksineet saman idean kuin minä...... 
Kun pääsin sisään, päätin vaihtaa ensiksi pukuhuoneessa semmoiset vaatteet, että minua voisi "hoitaa". Laitoin siis "uimavaatteeni".
Ensiksi menin solariumiin. Eli otin hiukan rusketusta. En edes paljoa. Istuin siinä vain viitisen minuuttia.
Sitten päätin, että Lilin pitää tehdä minulle uusi kampaus. Istahdin siis tuoliin ja annoin Lilin tehdä mitä halusi tukallani.
Ja katsokaapa millaisen tukan hän loi minulle:
 



Tästä ----------------------->





Ihan kivahan se oli :) Ainakin itse tykkään. Ennen oli kauhea pörrö tukka ja nyt suora ja sileä. Mitähän kamut sanoo kun näkee? :))
Sitten menin yhdelle rantatuolille vaan makoilemaan. Taisin ottaa pienet päiväunetkin siinä samalla ;)
 Samassa huomasin Kauneussalogin oven vieressä pelin. Päätin alkaa pelata sitä.
Siinä sai valita, että ottaako "käsittelyyn" kynnet, hiukset vai vaatteet. Minä kun oikeasti tykkään kamalasti lakata kynsiä niin sitten otin "käsittelyyni" kynnet. Tein niistä omasta mielestäni hienot. Tässä kuva.
Itse pitäisin tuommoisia kynsiä! :)

Lopuksi olin niin rentoutunut kaikesta:
Voi, että kun minulla oli kivaa B)

Eilen toimi Tasokone ja pääsin levulle 59! Olen jo niiiin lähellä loppua :( Ihan tyhmää. >:( Voisi olla enemmänki levuja ;( 

 Ja muuten!
Minulla on ihan oma kanava You Tubessa! Tässä linkki, josta pääset sinne:
Klikkaa klikkaa! :) 
Ja siellä on sitten niitä minun laittamia videoita ;) Kommentoikaa ja tykkäilkää!

Mukavaa perjantain jatkoa!
Lollipop_mix
 










keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Kuukauden panda

Helloy!
Mitä kuuluu? :) Miten meni uusi vuosi? Itelläni jäi ihan hyvä fiilis. Ja nyt on siis jo vuosi 2014!!! Ajatelkaa nyt... Itse valvoin vain klo: 01.00 koska oli vähän huono-olo :( Niin kävin nukkumaan ja sitten tuli parempi mieli aamulla.

Olen päättänyt tehdä blogiini semmoisen jutun, että on Kuukauden panda. Aloitin sen siis tänään. Tämän eli Tammikuun panda on Sannukka4!
Valitsen kuukauden pandan sen perusteella, että kenet mun kamun näen ekana Panfussa kuukauden alussa. Yksi panda ei voi olla kahta kuukautta peräkkäin Kuukauden panda. Kuukauden panda näkyy oikean puoleisesta palkista.

Ja äänestys mikä on kivointa Panfussa on päättynyt. Tässä sijoitukset: 
1. Kultajäsenyys/Kultapandapäivät (28%) JA Kaikki! (28%)
2. Chattaily (23%)
3. Kaverit (14%)
4. Viikkotehtävät/Tehtäväkirjan tehtävät (4%)
Eli ykkös sija oli jaettu sija. Suluissa näkyvät prosentit ovat niitä, että kuinka monta prosenttia tämä aihe alue sai kaikista äänistä. Nämä aihe alueet eivät saaneet yhtäkään ääntä:
Pelit
Jokin muu vaihtoehto
Yhteensä ääniä oli 21. Laitan pian uuden äänestyksen ylle. Vasemmasta palksita näette äänestyksen lopputulokset. Se säilyy siinä sunnuntaihin asti. 
Olen/olet nyt huommanut, että lukijani tykkäävät eniten Kuttis-jutuista ja vähän kaikesta ;) 
  
Heippaa!
Lollipop_mix

 PS: Tänään toimii lajakone!